14 Nisan 2014 Pazartesi

Chaplin Gay Cafe


Chaplin Cafe, özellikle genç eşcinsellerin favori mekanlarından biri. Mekanı gençlerin favorisi yapan etkenlerden biri fiyatlarının diğer gay mekanlara nispeten ucuz olması.

Bir diğer etken ise mekanın konumu! İstiklal Caddesi'nde bulunan Chaplin Cafe bir binanın 3. katında bulunuyor. Özellikle gay mekanlara gitmekten çekinenler için iyi bir başlangıç olabilir.

Mekanın müşteri kitlesi çoğunlukla 20'li yaşlarda. En azından ben oradayken durum buydu! Sadece gayler değil, kızlar da vardı mekanda. Her yönelimden insanın rahatça sohbet edebileceği bir mekan diyebilirim.

2011 yılında açılan CHAPLIN CAFE geçtiğimiz günlerde 3. yılını kutladı. 11 Nisan Cuma gecesi cafenin müdavimleri HALA DİVA ve zenne şovlarla gullümün dibine vurdular.

"İyi, hoş da nerede bu CHAPLİN CAFE" dediğinizi duyar gibiyim. Taksim Meydanı'nda bulunan hepimizin en sevdiği buluşma noktası olan BURGER KING'den İstiklal'e doğru giderken solda bulunan ilk sokaktan girin (Meşelik Sokak). Sağdaki ilk sokağa sapın. Yukarı doğru bakarsanız 3. kattaki CHAPLIN CAFE tabelasını göreceksiniz.Aslında bulunduğu binada başka bir gay mekan daha bulunuyor: HASPA CAFE & BAR. Belki Chaplin sonrası HASPA'da da bir iki tek atarsınız.

Özellikle akşamüstü Chaplin Cafe çok keyifli olabiliyor haftasonları. Gidin, görün, eğlenin, sosyalleşin!!!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder