23 Mayıs 2014 Cuma

CHEEKY, YENİ MEKANINI AÇIYOR!


CHEEKY hepimizin after party mekanı olarak yıllardır severek gittiğimiz bir mekan. Özellikle İstanbul'da ilk ve tek darkroom (karanlık oda) konspetli mekan olması sebebiyle diğer mekanlardan farklı, marjinal bir eğlence sundu yıllarca.

Yurdum insanı herşeyin cılkını çıkarttığı gibi darkroom konseptini de abartıp çıplak vaziyette bardan içki almaya gidince, işletmeci Serkan KARAMAN konseptte küçük bir değişiklik yaptı ve darkroom'u redroom (kırmızı oda) konseptine çevirdi. Yani karanlık değil, loş bir oda var artık CHEEKY CLUB'da!

CHEEKY CLUB şimdi de Taksim Meydanı'na yakın konumu ile dikkat çeken yeni mekanı ile İstanbul gece hayatına merhaba diyor.

23 Mayıs Cuma gecesi ilk kez kapılarını açacak olan mekanın adı: CHEEKY CLUB İSTANBUL!

Yeni şubenin açık olduğu saatler 23:00-05:00 olacak ama bu ilk gecenin kapı açılış saati 22:00! Eski şubede ise yine sabahın ilk saatlerine dek eğlence devam edecek.

Yeni mekanın en önemli özelliği tamamen GAY konseptli olması! Eski mekanın aksine buraya travestiler, CD'ler (CrossDresser) alınmayacak. Bu durum bazılarına göre ayrımcılık olsa da ben böyle düşünmüyorum. Sadece GAY bireylere hizmet veren mekan sayısı çok az ve insanların eğlence anlayışlarına saygı göstermek gerek!

Sanırım yeni mekanda da giriş ücreti olacaktır. Bu gece deneyimledikten sonra ayrıntılı olarak yazarım. Umarım CHEEKY yeni mekanında da müşterilerine keyifli, kaliteli ve güvenli bir eğlence sunar!
CHEEKY CLUB İSTANBUL...
Şansın bol, eğlencen çok olsun!







CHEEKY CLUB İSTANBUL'A NASIL GİDERİM?
HARİTA

Tarlabaşı Bulvarı No:32/A
İSTANBUL

4 yorum:

  1. Ay Geyler alınmasa yok efendim ayrımcılık. Türkiye için daha mekanda uzmanlaşma(sadece lezbiyen o bu şu vs) erken. Hani öldürülüyoruz, millet bu mekanlara gizlice geliyor(bir çoğu). Hayır seni de tanımasam kadınlığa/kadınlara karşı gizli bir fobin var zannedicem de, öyle de biri değilsin yani :S Dur dur neyse, zaten mekan sahibine söylemiştim bunları :D sen sağlıcakla kal :*

    Not: sadece lezbiyen olan o mekanlara da çok kızıyorum mesela. Sadece trans bireylere açık olan mekanlar varsa onlara da kızarım :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. : )
      Bu yorumu bekliyordum!

      Ben ayrımcılığa karşıyım ama temalı mekanların olması bence kötü bir şey değil. Bunun transfobi ya da kadın düşmanlığıyla olmakla alakası yok.

      Bence İstanbul'a bir travesti barı da açılmalı! Belki işletmecisi sen bile olursun ;)

      Sil
  2. Cheeky'nin ilk mekanı redroom falan değil.Bir dönem red yapmışlardı ama artık göz gözü görmüyor eskisi gibi.

    YanıtlaSil