2 Haziran 2014 Pazartesi

Bodrum Gay Şehir Rehberi: Gay Plajı

BODRUM GAY PLAJI
Geçtiğimiz yaz Bodrum'da Club Virgin adlı bir otele gittim. Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Bardakçı Koyu'nda bulunan otelimiz sadece yetişkinlere hizmet veren, çocuk sesinden ve uzak güzel bir oteldi. Plajda güneşlenirken tabi ki bir yandan GRINDR'dan etrafta kimler var bakınıyordum. Otelimizdeki çalışanlardan tutun da bizim gibi misafirlere dek pek çok gay vardı.

Kimle yazışsam ilk sorusu "Gay Plajında mısınız?" oluyordu. Heyecanla sağa sola bakınıyoruz ama plaj falan göremiyorduk.

İnternette aradık ama net bir adres ya da tarif bulamadık. Tüm kaynaklar bizim otele yakın bir yer söylüyordu ama her biri de farklı bir yeri işaret ediyordu. Neyse ki Grindr'dan yazışırken biri bizim otelin sağında bulunan burnun öteki tarafının gay plajı olduğunu söyledi.

Bizim otelin önünde GRINDR'dan tanıştığımız adamlarla buluştuk ve gay plajına doğru yola koyulduk. Otelin yanında hiçbir şey yoktu. Nereye gidiyoruz diye şüpheyle adamların arkasından gidiyorduk arkadaşımla. Yol zaten yoktu. Çalılarla kaplı bir tepede yürüyorduk. Yaklaşık 5-6 dakikalık bir yürüyüşten sonra bir kayalığa geldik.

Çok büyük bir beklentim yoktu ama en azından gerçek bir plaj olduğunu düşünüyordum. Kum falan yoktu ortalıkta. Sadece kayalıklar vardı ve denize girmek pek de mümkün görünmüyordu.

İnsanlar kayalıklarda düz buldukları yerlere havlularını sermişler; kimisi sohbet muhabbet kaynatıyor kimisi yarı çıplak öylece güneşleniyordu.

Feminenlerden ayılara dek çeşit çeşit gay vardı. Büyük beklentiniz olmasın öyle kalabalık bir yer değil. 16:00-19:00 arası sanırım en kalabalık olduğu saatler!

Zaman zaman tepeye doğru insanlar çıkıyor, aşağıda birilerini gözüne kestiriyor ve bakışmaya başlıyorlardı. Sonra aşağıdaki durumu fark edip tepeye diğerinin yanına gidiyor, tanışıp kaynaşıyorlardı.

İlk gün ciddi manada hayal kırıklığına uğradım. Tamamen beklentimin dışında bir yerdi ama günün sonunda insanlarla sosyalleştik ve keyifli bir zaman geçirdik.

Tatilimizin sonuna kadar her gün 1-2 saatliğine uğradık ve rahatça güneşlenmenin tadını çıkarttık.

Bu arada söz ettiğim bu plaj resmi bir gay plajı falan değil! Aslına bakacak olursak plaj da denemez; gaylerin uğradığı bir kayalık. Buraya seks amaçlı gidecek olan arkadaşlara sanırım bir uyarıda bulunmam gerekiyor: ülkemizde halka açık yerlerde cinsel ilişkiye girmek yasak! Buraya rahatça gûllüm yaparak güneşlenmek ve yeni insanlarla tanışmak için gitmenizi tavsiye ederim. Fazlasını yaparsanız da artık o da sizi  bağlar, ne deyim :)

Peki Bodrum Gay Plajı'na nasıl gidilir?

Bodrum merkezde bulunan otobüs terminalinden Bardakçı minibüslerine binip yeldeğirmenlerinde inin. Ya da BODRUM BAY RESORT (bizim zamanımızda Virgin CLUB idi) deyin şöföre, o sizi indirecektir geldiğinizde. Dolmuştan inince sol tarafta yeldeğirmenleri göreceksiniz. Oraya doğru yürüyün. Yeldeğirmenlerine geldiğinizde ileride bir yarımada görünecek. O yarımadanın en uç noktasına ulaştığınızda insanları göreceksiniz.

Şunu daha büyük bir haritada görüntüle: Bodrum Gay Beach

PLAJA GİDECEKLERE TAVSİYELER:

  • Kesinlikle terlik ya da sandaletle gitmeyin! Spor ayakkabı ile gitmek en mantıklısı. Çünkü plaja ulaşana kadar gittiğiniz yol çalılarla kaplı ve ayaklarınıza dikenler batıyor. Sırt çantanıza bir terlik atın ama ayaklarınızda kesinlikle spor ayakkabılarınız bulunsun.
  • Eğer bizim kaldığımız otelde kalmıyorsanız yanınıza mutlaka su alın. Çünkü gittiğiniz yer California Gay Beach değil! Su alabileceğiniz en yakın büfe 20 dk yürüme mesafesinde bulunuyor! Hatta eğer fazla suyunuz olursa yanında su getirmemiş olanlara ikram ederek gönüllerini fethedebilirsiniz :)
  • Yanınıza bisküvi gibi kuru gıda maddeleri alın.
  • Eğer tek gidiyorsanız denize girmeyin. Çünkü plaj kayalıklardan oluşuyor ve kayalıklar yosunlarla kaplı. Tek başınıza denizden çıkmanız zor olabilir. Benden söylemesi!
  • Kesinlikle yanınıza bir plaj havlusu alın! Kayalıklarda havlu olmadan da uzanabilirsiniz ama havalı bir havlu sizi plajın kraliçesi yapabilir :)
  • Yanınıza çok fazla para almayın! Malum ıssız bir yere gidiyorsunuz.

Şimdiden herkese iyi eğlenceler!

1 yorum:

  1. Değirmenlerin oradaki erkek plajı başka bir olay :) Mutlaka ziyaret edin

    YanıtlaSil