17 Kasım 2014 Pazartesi

SuperFabric: İddialı, Havalı ve ISLAK!!!

duş yakışıklı
SuperFabric logo

SuperFabric, sessiz sedasız İstanbul gece hayatına merhaba dedi geçtiğimiz haftalarda. Sessiz sedasız diyorum çünkü açılmadan önce haftalarca reklamlarını görmedik bir yerlerde.

Açılış süreci sessiz sedasız gerçekleşti ama açılışı İstanbul gece hayatının ortasına bir meteor gibi düştü resmen! Son dönemde herkes SuperFabric'ten söz ediyor.

Diğer gay club'larda alışık olduğumuz gogo boy'lardan burada da bol miktarda var. Ama SuperFabric bir detayı ile diğer mekanlardan ayrılmayı başarıyor: sahnenin yanında kocaman bir küvet var ve gogo boylar burada oldukça ateşli şovlar sergiliyorlar.

zenci ıslak
Mekanın ismi de merak konusu! GZONE'da verdikleri bir röportajda isimlerinin nereden geldiğini anlatmışlar: "SuperFabric ismi bir birleşim. Süper eğlence üreten bir fabrika yani biz eğlence üreten fabrikayız… Ama anlamı süper kumaş ve kumaşımız şov ağırlıklı eğlence…"
Fabric kelimesi İngilizcede kumaş anlamına geliyor. Esasında fabrika ile yakından uzaktan bir alakası yok bu kelimenin İngilizcede. Ama logodaki sembol ve kelimenin telafuzu ile Türklerde fabrika kelimesini de çağrıştırıyor. Neyse... İsme fazla takılmayım ben ve size mekan hakkında daha fazla bilgi vereyim.

yakışıklı dj
SuperFabric, Çarşamba'dan Pazar'a haftanın 5 gecesi 23:00-05:00 saatleri arasında açık. Kesin olmamakla beraber giriş ücreti 50₺. Bu ücreti biraz yüksek buldum ama anladığım kadarıyla mekanda belirli sosyo-ekonomik düzeyin üzerinde insanları görmek istedikleri için bu fiyat belirlenmiş. İçki ücretleri hakkında herhangi bir bilgim yok şimdilik.

Harbiye sınırları içerisinde bulunan SuperFabric lokasyonu ile NEO ve Love DP'ye hem komşu hem de rakip konumda. Rekabetten kalite doğar diyorum ve SuperFabric'e de rakiplerini gibi istikrarlı bir süreç diliyorum. Şansın bol olsun!

Son olarak sizlerle mekanın iletişim adreslerini paylaşmak istiyorum.
Şimdiden herkese iyi eğlenceler!

SuperFabric logo
Harbiye Mahallesi
Cumhuriyet Caddesi
No:42 Elmadağ / ŞİŞLİ


gogoboy
seksi zenci
SuperFabric afiş

4 yorum:

  1. Enteressaannnnn bi yere benziooo. Denemek lazım :D ;))

    YanıtlaSil
  2. sanırım bu yılbaşında burdayım ve bu sene iç çamaşırı giymeden giricem gibi duruyo :P

    YanıtlaSil